Oldtimerdag Hattem

Hattem – Afgelopen zaterdag ben ik weer naar oldtimerdag van Hattem geweest, dit vind ik persoonlijk een van de gezelligste oldtimer dagen in het jaar.
Dit jaar is de show groter dan ooit, de brommers en motors hebben een eigen weg gekregen, en de stationaire motoren hebben meer ruimte gekregen op de parkeerplaats.
ook dit jaar waren er weer leuke en mooie oldtimers, waaronder de groene Ford Mustang convertible, een kever in California style, VW Buggy en het gekste was nog een Kreidler met dubbele carburateur, ik heb die Kreidler nog niet lopen gehoord maar t zal best wel hard lopen!
Ook bijzonder was een Opel Kadett Aero, dat is een kadett met een afneembaar dakpaneel en een kapje als achterruit, de meest herkenbare vorm van dit concept zie je tegenwoordig in de Smart Fortwo.
ook leuk was een morris minor pickup, deze auto en de eigenaar komen oorspronkelijk uit Australiƫ, de eigenaar heeft deze auto ook daar gerestaureerd, en later ingevoerd in Nederland, en die pickup is heel zeldzaam, waarschijnlijk nooit in Nederland verkocht
onder de moterfietsen zijn ook een paar bijzonder exemplaren, de Cafe racers, dat zijn straatlegale racemoters van toen, ik heb ze al vaker horen lopen en het klinkt geweldig.

Met al was deze dag ook weer dit jaar reuze gezellig!

http://picasaweb.google.nl/bigpapanl02/OldtimerdagHattem2008
hier vind je de foto’s

Groeten Arnold van de Worp

Posted by Picasa
Social tagging: > > > > >