Souman vuurwerk 2014

Allereerst gelukkig nieuwjaar en welkom in 2015, Afgelopen jaar is er weer veel gebeurd, vele leuke foto’s gemaakt en op de laatste 3 dagen van 2014 was ik van oudsher weer te vinden bij Souman vuurwerk, in deze dagen zorg ik weer voor koffie en thee voor de collega’s in de winkel en zorgde ik ook voor het aanvullen van de emmertjes carbid wat overigens weer uitstekend werd verkocht.

Bovendien is het al weer 10 jaar geleden dat Kwekerij Souman begonnen is met Souman vuurwerk, gefeliciteerd!

Zoals gewoonlijk kan ieder die wat koopt een keer aan het rad van fortuin draaien, het mooiste is het voor de kinderen die aandachtig kijken of het rad op het juiste moment tot stilstand komt, ook de jonge ATB topper Sem Hardloper kijkt vol spanning naar het rad.

Advies vragen bij de vuurwerk experts is geen probleem, dat advies geeft Albert graag, Hij is een echte vuurwerkliefhebber.

Wat de meeste mensen niet zien is wat er op de achtergrond uitgevoerd word, de opslag waar het vuurwerk gepakt word voor de klant moet ook bevooraad worden, daarbij moet de doos met vuurwerk wel uitgepakt worden. deze is mede door de wetgeving zeer goed verpakt, doos, daar in nog een doos en daartussen een een mand met ijzeren banden.

Zoals ik uiteraard al vertelde nam het carbid stevig aftrek.

Dat waren weer 3 drukke maar ook weer hele gezellige dagen, veel plezier dit komende jaar.

Groetjes Arnold.

Social tagging: > > > > > > >