Automaxx Streetpower 2013

Het grote tuning seizoen kickoff evenement is weer voorbij, vandaag was ik weer samen met een groepje Wezepers afgereisd naar het TT circuit in Assen voor Automaxx Streetpower.

Op het eerste moment waren Jarno en ik nog aan het twijfelen of we zouden gaan in verband met kans op regen maar regen was geen groot probleem dus weg gingen mooi die kant op, koud was het vandaag wel maar daarmee liet ik me niet tegen houden!

Een van de Wezepers die met ons naar Assen ging was Rémon met zijn vette VW Jetta GT uit 1984, ik vind het een heerlijke auto om te zien, mooie OZ Turbo’s en een verlaging, stel stickers en verder niets meer aan doen!

 


Deze Nissan Stagea is ook een bekende uit de tuning scene, uiteraard is de Skyline neus niet standaard maar ziet er wel uit alsof het zo hoord, onderhuids is de Stagea bijna gelijk aan de Skyline.

Time Attack auto’s rijden meestal op benzine of bio branstof, deze 4 auto’s doen het anders en rijden met een Diesel motor, waarom ook niet, met een hoog koppel bij lage toeren is optrekken ook een feest 😀

Daar staan de Wezepers dan te kijken bij een Honda Civic Shuttle, valt wel op met die grote BBS Wielen he?

Groeten Arnold