Oldtimerdag Ruinerwold 2011

Na dat ik de oldtimerdag van Ruinerwold 2 keer gemist heb door andere dingen was het eindelijk weer tijd om weer eens de gigantisch drukke oldtimerdag van Ruinerwold te bezoeken, deze keer dan wel zonder de brommer.

Als er over gigantisch gesproken word praat ik al over dik 1400 inschrijvingen, daaronder zitten veel auto´s, motorfietsen, brommers, trekkers en vrachwagens.

Daarmee denk ik dat deze Oldtimerdag een van de grootste is die ik bezocht heb en nog steeds groeiende is!


Opvallend is toch wel dat er steeds meer jonge klassiekers te vinden zijn op de diverse oldtimerevenementen en dit is een van m´n favoriete jonge klassieker, een Toyota Corolla AE86 uit 1984, toevallig kwam de eigenaar uit de buurt en hebben we even een praatje gemaakt, zo hoorde ik dat deze AE86 rally heeft gereden in duitsland en in 1995 in nederland terecht is gekomen bij de huidige eigenaar! dat is ruim voor de tijd dat de AE86 als een cult auto gezien werd!


De vraagbaak boeken komen normaal gesproken niet met een model autotje maar bij deze autoboeken kraam was dat wel het geval, wel leuk om het zo aan te pakken!


Grote Amerikanen kunnen ook niet ontbreken, alleen deze Buick stond op een parkeerplaats die een beetje achteraf stond, wel een prachtige auto met al het chroom en de two tone lak!Ook zag ik nog  filmster en een TV ster, namelijk K.I.T.T. en Herbie, geweldig leuke wagens met een herkenbaar karakter!

Uiteraard was het een leuk evenement maar voor mij was 2 keer heen en weer lopen iets te gek, vernam de heupen en dat is minder!

Niet getreurd want hieronder komen de foto´s!

Groeten Arnold