The Bastiaan Caddy – Gespot

Ik heb tijdens de Oldtimershow in Oosterwolde deze leuke VW Caddy gespot van ‘Sloperij’ autodemontage bedrijf Bastiaan, deze opvallende pickup heeft een soort van Picnic tafel in de laadbak en de verhoogde schotten dienen als de bankjes.

Ook leuk zijn de kleine ronde spiegels die hoog op de deuren zijn geplaatst en zo gaan we verder na de Jump.

De BBS RS velgen zijn haast onmisbaar op een VW Golf of in dit geval de Caddy en staat uiteraard prachtig.

De aan de achterzijde zie je hoe laag de Caddy ligt, dit is mogelijk door de Luchtvering.

Zo te zien kun je de auto bij speciale gelegenheden langs de kant van de weg zetten en dan in de laadbak gaan zitten en dan ook als er geen bomen in de buurt die voor schaduw zorgen is er ook nog een parasol die je dan kunt opzetten!

Groeten Arnold

Social tagging: > > > > > >