Mistig en Driftig in Enspijk

Enspijk – Gisteren was ik door de mist naar Slipschool Rivierenland afgereisd voor een driftdag op de oude slipschool, uiteraard was het op de driftbaan ook mistig maar ik liet me niet tegenhouden om foto’s te gaan maken en later op de middag was gelukkig de mist verdwenen.

Iedere driftdag kom ik opvallende auto’s tegen die me niet erg aantrekkelijk lijken om mee te driften maar toch proberen mensen het, al is het niet zo fijn als de┬áprecisie┬ávan een BMW of een japanse achterwielaandrijver, Zo waren er dus 2 grote Mercedesen en een Ford Thunderbird, uiteraard met een automaatbak wat ook niet erg meewerkt maar toch wou het lukken om de grote slee dwars te krijgen

Wat ook opviel was de wat grotere aanwezigheid van Ford Sierra’s, zo waren er dus 3 Sierra XR4i’s 1 coupe in racecup uitstraling en een andere coupe met een V onder de kap.

Weet je nog dat ik het eerder al eens over Mark Hoek heb gehad? Mark kreeg helaas pech met zijn E30 maar zijn vader kwam nog zijn E36 brengen, na een aantal rondes gereden te hebben vond hij de E36 een heerlijke driftbak, Naast Mark kan zijn broertje Rick ook goed sturen, Rick is ook niet bang om dus zijn hand uit het raam te steken!

Ik vond het wel weer een geslaagde dag, Bedankt Reyer!

Groeten Arnold

Social tagging: > > > > > > > > > > > >