Naam van Careander Weidebeek bekend

Wezep – vandaag was de Officieele Opening van de twee nieuwe woonzorg locaties Turfhorst en Weidebeek, Zo is het ook voor mij een feest aangezien ik in het gebouw van Careander op Weidebeek woon.

Eerst werd burgemeester Zielhuis opgehaald bij de Turfhorst en werd hij naar de Weidebeek gebracht in de Renault 4CV van mijn vader (de burgemeester vond het wel krap achterin de auto) met de  Limburg van Stierum band voorop en een trekker met huifkar er achter!

Bij de Opening van het gebouw van Careander werd de nieuwe naam van het gebouw onthuld door de Directeur Jan ter Steeg en Ruud van Doorn (een belangerijke medewerker van Careander waar ik zijn functie zo niet van weet) en de Nieuwe naam van dit gebouw is ‘de Linde’ een prachtige naam dus!

ondertussen was er ook  muziek, zo trad Henk van ’t Ende op en later ook nog de Muldersingers en er was een demo van de Brownwood country dancers van dansschool bruinewoud.

ook konden bezoekers in de apparementen en de studio’s van ‘de Linde’ kijken, het was met al een mooie dag! en super gezellig!

Groeten Arnold van de Worp

Social tagging: > > > > >