Driftcursus Midland circuit Lelystad

Lelystad – Vandaag ben ik weer eens naar de driftcursus op het midlandcircuit geweest, heerlijke foto’s gemaakt en nog een paar rondjes mee geweest met de Alpina V8 E36 (zeg dat maar eens 10X achter mekaar) van Reyer van de Hee, Wat is dat een top machine! en dan ook de sterkste van de deelnemers, en dan ook nog eens een kleine 400 PK en zo’n 530 NM, dat klinkt dus niet verkeerd

ik heb vandaag ook nog een Canon EOS 1D mark II in handen gehad met een 70-200 1:4(diafragma) Lens, en dat is ook een groot verschil met mijn E400 met 50-200 1:2.8-3.5. de 1D is een ondanks zijn leeftijd(6 jaar oud) nog sneller dan mijn E400, maar dan heb je het ook over een instapper versus een Pro body, en die 1D ligt lekker in de hand door de groote handgreep(die ik dus niet echt heb) en foto’s maken is daarmee ook geen moeite, voor je het weer maak je zo 2 foto’s.

overigens heb ik me vandaag wel vermaakt in Lelystad en gelukkig zat het weer nogmaals mee

groeten Arnold van de Worp

Social tagging: > > > > > > > > > > > > > > > >