Teampresentatie 2009 Racing Team van Leeuwen

Wezep – Zaterdagavond 24 januari vond de jaarlijkse “Teampresentatie” van Racing Team van Leeuwen plaats. Dit keer was er gekozen e.e.a. te organiseren in een grote tent op het bedrijfsterrein van “van Leeuwen Motortechniek”

Vele prominente gasten uit de racewereld, de pers, sponsoren, fans, vrienden en kennissen wisten hun weg naar Wezep te vinden

Onder enorme belangstelling die onze verwachtingen ruimschoots overtroffen, blikte spreker Wilhelm van Leeuwen terug op het afgelopen seizoen, zette de plannen voor het seizoen 2009 uiteen en stelde de teamleden aan de belangstellenden voor.

 

Wilhelm verwoordde de plannen als volgt: aankomend seizoen wordt er met één coureur deelgenomen aan het ONK & volledige IDM. Thomas van Leeuwen (14) zal zijn opgedane ervaringen en stijgende lijn in het afgelopen seizoen moeten continueren en proberen in zijn 2e seizoen 125cc, de aansluiting te krijgen met de top van het Nederlandse veld.

  

Hoogtepunt van het afgelopen seizoen was de 11e plek en dus punten in de 2e (regen)race van het IDM in Oschersleben. 

Racing Team van Leeuwen blijft in vrijwel ongewijzigde vorm bestaan. Bé Blom als monteur, Udo Bertz als data-analist, Everhard van Leeuwen als tuner/manager en Wilhelm van Leeuwen en Rianne Ramaker zullen relatiebeheer en publiciteit tot hun takenpakket rekenen. Last but not least werd Thomas’ nieuwe “Gridgirl” Kyra aan het publiek voorgesteld. 

Na het officiële gedeelte was er gelegenheid om in “de keuken” van van Leeuwen Motortechniek te kijken, hiervan werd door alle aanwezigen gretig gebruik gemaakt. Alle deuren stonden open zodat men zich een beeld kon vormen van wat er allemaal komt kijken bij de research en ontwikkeling van het nieuwe EvL 125cc blok, welke werkzaamheden er na een raceweekend zoal verricht worden in de werkplaats aan de Rondweg en dat van Leeuwen niet zich niet alleen gespecialiseerd heeft in de wegracesport maar ook in o.a. de motorcross en kartsport manifesteert op het gebied van zowel twee– als viertakt. 

Al met al, zeker gezien de reacties na afloop, een zéér geslaagde avond.   

http://www.r-squared.nl/vanleeuwen2/News_View.aspx?Articleid=70

Social tagging: > > > > > > > > > > > > >