een kijk in de Weidebeek

Wezep – Zaterdag konden de toekomstige bewoners van het gele gebouw van de Weidebeek bekijken, waaronder ik er ook een zal zijn, dit deel van de Weidebeek is voor jonge gehandicapte mensen bedoeld, daarnaast ben ik ook licht verstandelijk gehandicapt en ben ik ook ingeschreven om in een van de appartementen terecht te komen.

In dit deel zal de Zorg verleend worden door Careander uit Hardewijk, het andere gebouw (rode stenen) is voor de Wendhorst en Veldheem wat samen de Novel groep heet.

zoals ik al zei heb ik dus een Verstandelijke handicap, dat is dus pdd-nos, dat heeft als kenmerken dat ik moelijker contact leg of maak (dat is imidels bij mij wel verminderd), moeite hebben met het leren vergeleken met mensen zonder handicap en dat je dan anders gedraagt dan leeftijdsgenoten wat je vooral ziet als ze nog jong zijn.

maar nu weer over de Weidebeek, wat ik in de appartementen weer jammer vind:

de keuken, de tegels zijn niet hellemaal door gelegd tot in de hoeken, aangezien iedereen wel eens smeert tijdens het koken, en dan vint ik 2 opgehangen kastjes wel weinig.

en dan de slaapkamer, er zit hoogteverschil in de ramen waardoor de middelste langer is en de 2 aan de zijkanten iets hoger beginnen, het is dan wel bedoeld voor rolstoelers maar dat had ik liever alle ramen laag gezien

dat was het, groeten Arnold van de Worp

http://www.whc-wezep.nl/?page=newsitem&sub=details&id=805

ouder nieuwsbericht over de Weidebeek!

Social tagging: > > > > > > > >