De brommers van de Leemcule

Hattem – zo’n beetje iedere zondagmorgen kun je de oude brommers van vroeger bekijken bij de Leemcule in Hattem, voor mij is het weer de eerste keer van het jaar dat ik weer eens ben gaan kijken en dat was wel weer heerlijk om te zien!

de bekende merken van vroeger kom je daar allemaal wel tegen, zoals Kreidler, Zundapp, Honda, Eysink en vele andere gemotoriseerde 2 wielers.

naast de brommers komen er ook steeds meer motorfietsen bij kijken, zo een aantal Harley Davidson’s en 2 café racers die ik ook al jaren zie bij de leemcule, en ik vind die cafe racers dan ook nog eens gaaf om te zien want het zijn gewoon straatlegale circuitracers!

Groeten Arnold


Social tagging: > > > > > > > > > >
 • halfwerk

  ik heb de oude bromfietsen gezien ik vind ze prachtig ik heb 52 jaar

  geleden ook een super zundep combinette gekocht bij willem van keulen

  aan de.eierdijk ik ben in hattem geboren mar woon al 54 jaar in

  koudekerk a/d rijn wij komen elk jaar met vakantie in hattem en wij gaan

  wel een keer kijken graag een mailtje terug afzender a halfwerk