Pinkstermeet Ulft 2018

Pinksteren, het was weer tijd voor een meeting en ieder jaar is er een in Ulft op 2e pinksterdag, Een enorm evenement, Mijn makker Jarno en ik kwamen later aan op het terrein en zodoende hoorde ik dat het al vol stond, er was zeker wel plek voor onze auto’s.

Zoals ik al zei, het was een volle bak, wel een mooie sfeer, sommige momenten was het lastig om een foto te maken maar dit heeft ook wel weer wat.

De BMW Z1 is een bijzondere roadster, heeft de deuren die naar beneden schuiven, niet de auto waaraan ik aan zou denken om die eens uitgebreid te gaan verbouwen omdat er niet zo veel van zijn gebouwd maar ik moet zeggen, ziet er donders goed uit.

Bij deze Porsche 911/996 had ik een WTF moment, ik moest gelijk aan de duitse cult film Manta Manta denken waarin een gelijk gekleurde Opel Manta te zien in met een wilde en brede bodykit, als je de Manta Manta film tegen komt, ga m kijken, ergens is ie fout maar ook weer goed, en je ziet nog eens wat van een Tuning tijdperk van heel lang geleden.

Natuurlijk ga ik ook een CrazyBugs lid uitlichten, een van de dikste kleine auto’s is dan toch wel van Sandra Kemner, Haar Aygo ziet er geweldig uit, daar moet je wel bekers mee kunnen winnen!

Lowriders zijn voor mij ook altijd bijzonder om te zien, wel erg gaaf en de Chevrolet Impala kun je zien als de VW Golf van de Lowrider scene.

Ik kijk tevreden terug op een mooie dat met heerlijk weer.

Groetjes Arnold.