Weer volle bak bij de 10e The Battle of the Small

Al weer de 10e editie van The Battle of the Small, waar blijft de tijd denk je dan, voor mij was het de 4e keer dat ik er bij ben en eindelijk oogt mijn wagentje ook fatsoenlijk voor een meeting nu ik nieuwe velgen en verlagingsveren heb laten monteren, Zonder gekkigheid, naast leuke wagens was de sfeer onder de Crazybug leden ook weer fantastisch, hopen dat het alleen maar beter word 😀

Wat kan ik zeggen over de Crazy Bugs, niet veel meer dan dat de sfeer in de club super is.

Het kan altijd nog gekker met de aanwezigheid van 2 Duitse Crazy Bug leden, ik vond het wel gaaf dat ze er bij waren.

Nu even genoeg over de Crazy Bugs gesproken, wat de denken van een Renault Clio RS, een echt bommetje als standaard wagen maar deze Rotiforms maken deze Hot Hatch nog heter.

Een rode auto met zwarte accenten staat altijd goed, en de jonge Skoda is recent nog voorzien van luchtveren

Geel met zwart kan uiteraard ook, zelf vind ik de Mattig velgen wel tof, deze zie je maar weinig en zijn ook nog is eens in heel veel verschillende maten verkrijgbaar.

Stanced Crazies, deze 3 doen dat zo goed dat ze zeker weten prijzen weten te winnen.

En een Mini Cooper met Corvette velgen? ik vind het er fantastisch uit zien.

Trots op eigen auto? Ik zeker wel, ik ben superblij met die nieuwe Ronal Turbo’s onder de auto, het is een hele verandering nadat ik jaren met de standaard velgen met wieldoppen heb rond gereden, die wieldoppen zie ik komende winter wel weer.

Geweldige sfeer, regen en zonneschijn, mooi dat ik weer nieuwe vrienden heb gemaakt bij de Crazies en hieronder kun je alle foto’s bekijken.

Groetjes Arnold van de Worp.

Social tagging: > > > >