Toer de Dellen 2015

Voor de 4e keer werden de wegen in de omgeving weer gekleurd door de oranje shirts van Toer de Dellen, de fiets/wandelactie om geld op te halen voor KIKA\kinderen kankervrij.

Ook deze keer ben ik samen met een aantal maatjes samen met jongens van het eerste elftal van OWIOS op de tandem toer de Dellen gaan rijden

Via Erwin Brem(trainer eerste elftal OWIOS) konden we mee doen op de tandems waarbij een een aantal jongens van het eerste elftal samen met jongens die wonen/dagbesteding hebben bij Careander samen op de fiets te toer rijden.

Uiteraard waren er ook veel wandelaars die we tegen kwamen bij de toer, deze mensen kunnen wel 6 uur onderweg zijn voordat zij weer terug zijn bij het startpunt, toch een hele uitdaging.

De grootste uitdaging van Toer de Dellen is dan toch wel de knobbel bij ’t Harde, maar als je boven komt kun je wel even uitrusten op de top waar een rustpunt is ingericht.

Het defensieterrein is over het algemeen niet toegangkelijk voor publiek, vandaag wel en dat was meer om niet zo enorm hard naar beneden te rijden van de knobbel met de wandelaars die je dan passeert, toch wel verstandig.

En tot slot, wij waren weer terug bij Owios, daar hadden wij een patatje gegeten en tot slot deze groepsfoto gemaakt.

Overigens is er weer een enorme bak geld opgehaald, goed bezig allemaal.

Groetjes Arnold en laat een reactie achter. Vind ik leuk.

Social tagging: > > > > > > > > >