Citybugclub meet bij Gelredome.

Zaterdag heb ik met een paar maten een gezellige dag gehad, we waren bij de meet van de citybugclub geweest die gehouden werd bij de Gelredome in Arnhem.

Voor we naar de meet gingen zijn we eerst naar Elst gereden om een maatje van mijn buurman op te halen, daarna reden we de zelfde weg weer terug en direct naar de parkeerplaats bij de Gelredome waar al meerdere Citybugs stonden.

Uiteraard is geen 107, Aygo of C1 het zelfde en dat zie je hieronder.


Forum lid Bolink heeft zijn 3deurs 107 voorzien van leuke en unieke updates, grote 17 inch Renault velgen, stof met ruitjes in het interieur en de toerenteller vond zijn weg naar de plaats waar oorspronkelijk de radio hoort te zitten.


Bolink had ook iets unieks in de kofferbak, een antieke koffer waar was en poetsmiddelen in kan en dat samen met een Subwoofer in diezelfde Koffer. echt leuk!


Ik vond de blauwe bug van Koen al vet tijdens BOTS, inmiddels heeft koen andere velgen onder de auto en deze staan ook supervet!


Een paarse 107 blijf ik bijzonder gaaf vinden, het is toch de kleur die je alleen op de 107 vind en niet op de Aygo en C1, maar aan de andere kant hebben die andere 2 ook hun eigen unieke kleuren.

Het was met de andere leden van de citybugclub een leuke en gezellige dag.

 

Groeten Arnold

 

Social tagging: > > > > > > > > > >