VWOTS 2013

Een van de beste automotive evenementen die ik ken is toch wel VW Outlaw the Show wat ieder jaar in Heerde gehouden word, de schade van het ontbreken van VWOTS werd dit jaar goed uitgepakt met voorafgaand aan de meet een feest voor de deelnemers.

Bij het feest was ik niet maar wel bij de meet waar weer vele strak verlaagde auto’s uit de VAG groep aanwezig waren. en omdat er zo veel goede auto’s aanwezig waren bij VWOTS weet ik niet waar ik moet beginnen, bijna alles is top kwaliteit, toch een herkenbaar ding aan de VAG scene.

Opvallend waren wel de grote aanwezigheid van de grootse Bentley velgen, uiteraard dus ook onder deze Golf GTI Edition 30.

BBS RS of RM velgen doen het ook altijd goed onder zowel de oudere als de nieuwere golfjes, en die velgkleur die de body matched vind ik zelf ook zeer geslaagd.

En dit dan? je vind het leuk of helemaal niks, toch is de Harlequin uitvoering een VW icoon, de meerkleurige golf komt uit 1996 en in de VS verkocht en er zijn zo ver ik kon uitzoeken zo’n 250 tot 300 stuks van gemaakt.

Druk was het zeker wel, en met deze Sirocco kijken de mensen wel even om.

Uiteraard kan deze Ibiza ook niet ontbreken, zoals dit had ik m nog nooit gezien.

Oldtimers waren er ook, de VW Transporter T1 kan ook niet ontbreken, lijkt wat verweerd er uit te zien maar dit busje moet zeker wel hard zijn.

 

Zo veel te zien, zo veel verhalen, en met name enorm veel golfjes.

Hier laat ik het bij maar moet wel zeggen dat ik me weer goed vermaakt heb op dit top evenement.

Groeten Arnold