Oldtimerdag Ruinerwold

Midden augustus was het goed warm tijdens de oldtimerdag van Ruinerwold, dit evenement blijft toch wel een van de grootste oldtimerdagen in de omgeving, zo stijgt het aantal deelnemers ieder jaar lees dus over de 1000, maar of dat nou juist goed is? ik vind het wel een enorm evenement, te druk is natuurlijk ook niet goed.

daarnaast lijkt me dit voor de langzaamrijdende oldtimers ook niet ideaal, deze voertuigen zijn uiteraard niet zo gek op filerijden.

Aan de andere kant wel meer kans op unieke voertuigen, zo zie ik hier weer een Renault 4CV, ik vind ze nog steeds prachtig om te zien, let op het is geen kever!

de Morgan 3 wheeler mag nu nieuw te koop zijn maar in het verleden was er ook deze 3 wieler die luistert naar de naam Velorex, voorzien van iets wat op een buizenframe lijkt en bekleed is met leder en een 2 takt motor voor de aandrijving.

De Datsun fairlady roadster is hier 2 jaar terug ook al voorbij gekomen, toen zag ik de auto in Appelscha, jammer dat je ze niet zo veel ziet, toch is het een leuk alternatief voor de MG B maar toch wel erg zeldzaam!

En deze vooroorlogse A Ford ziet er uit als een racewagen, wat wil je ook met zo’n nummer groots voorop de grill

 

Groeten Arnold