Automaxx Summer Edition 2012

Het was weer tijd voor het campeer festijn voor getunede auto’s, ook wel bekend als de Automaxx Summer Edition, het terein stond weer vol met auto’s, en tenten of caravans, dat was voor mij niet het belangrijkste om naar de AMSE te gaan, mijn tijden van lelijke plastik bodykits zijn voorbij, ik vind het gewoon lelijk! Natuurlijk was er een Demo met drifttaxi van de NL Drift Series, dat zie ik natuurlijk liever! Ik kan daar gewoon uren van genieten!

Daarbij is ook de Sfeer van de drifters weer top, men is bereid om elkaar een handje te helpen als er bijvoorbeeld iets kapot is aan een auto of een van de heren heeft dan een banden wissel apparaat bij zich, ideaal natuurlijk!

De broers Rick en Mark Hoek waren er ook bij, ik moet toe geven dat ze beiden jong zijn maar wel getalenteerde drifters zijn! go for it!

Daarnaast hebben we Jasper Spaan die met de Sierra Robin Zwanenburg volgt met de BMW, Jasper is wel een van de veteranen van het Nederlandsche driften, rijdt inmiddels al heel wat jaren mee!

Gert Hoekman heeft ook een beest van een auto, een Mazda RX7 met een Chevrolet LS3 V8 motor, Liefhebbers van de Wankelmotor zullen wel niet zo blij zijn maar daar in tegen ga je met die V8 motor ook wel dwars!

daarnaast heb ik wel wat gezien van de andere dingen die je dan tegen komt, zoals 3 vrouwen die vuurspugen bij de stand van Speed Factory

Fred, Wilma, Barney en Bettie waren uit de tekenfilm gereden om mogelijk een prijs bij de show en shine te winnen.

Rotiform maakt de laatste tijd geweldige velgen, het model BLQ wat je onder deze A3 Sportback ziet staat super onder vele europese auto’s! en er reden 2 van deze a3’s rond met deze BLQ’s

Groeten Arnold