Jaaroverzicht 2011 deel 2

En dan ga ik weer verder met het jaar overzicht deel 2.


Begin Mei werd ik gevraagd om foto’s op een feestje van een getrouwd stel te maken, deze waren op dat moment 25 jaar getrouwd. Ik zag laatste tijd wel eens foto’s voor komen van mensen die springen en daar werd dan een foto van gemaakt en toen vroeg ik aan de kinderen van het stel of ze wouden springen! en dit is het resultaat!


Bij de Step On Sledge in Oosterwolde was het die avond wel heel gezellig, Trekkertrek, vermogens testbank en nog veel meer, tja en een foto van mijn vader die iets aan het vertellen is.


Bij het defile de Wandel vierdaagse van Wezep   heb ik het broertje van Gerrit van de Streek op de foto gezet, Mark had al veel snoep gekregen en moest nog het laatste rondje afmaken voor hij naar huis kon.


Afgelopen zomer was ik samen met m’n ouders en buren naar Giethoorn geweest, daar een fluisterbootje gehuurd en op de grote plas deze foto gemaakt van m’n moeder en m’n buurman die iets out of focus in beeld staat. de foto zou ook goed in een opticiens advertentie passen.


Op het Duits autosport festival in Assen stond deze Merceders SLS AMG, dit is een geweldige duitse supercar, en daarnaast vond ik de foto zelf ook erg geslaagd, scherp zeg maar!


Bij de buurt BBQ op de Linde (waar ik dus woon) werden ook de buren van de hulststraat en enkele van de Weidebeek uitgenodigt, het was goed georganiseerd en ook nog eens heel gezellig!


Via een transportbedrijf dat veel zaken doet met m’n werk hadden we vipkaarten gekregen om bij de MotoGP op TT Assen   te mogen bekijken vanuit de vipbox, Wij gingen (m’n baas en 2 colega’s) naar de trainingsdag maar deze werd afgelast op het moment dat we op het circuit aan kwamen, er lag olie over de hele baan, helaas, nee toch niet, met paddock kaarten konden we tussen de trucks van de raceteams lopen en kwamen we na een eindje wandelen achter de Ducatti trucks en daar kwam Valentino Rossi te voorschijn, hij zag de fans en nam de tijd om handtekeningen te zetten en met de fans op de foto te gaan!


Enkele dagen later ben ik naar de tracktorpulling in Wapenveld geweest, deze werd dit jaar voor het eerst gehouden en de opkomst was zeer groot, ik hoop dat het volgend jaar weer is.
Op de foto zie je de mannen kijken naar de waterrem, dat is een vermogens testbank om het vermogen van de trekker te meten.


Op 2 Juli werd in Wezep het Wijk U kinderfeest gehouden, Deze kinderen keken aandachtig naar de trampolines met elastiken waarin ze later hingen en springen.


Een dagje rondreizen in de Belgiesche Ardennen was ook mooi, op zoek naar de waterval die we niet vonden, alhoewel ik wel mooi wat foto’s geschoten heb.


De Johan Friso school in Wezep gaat verhuizen, maar eerst moest de school nog gebouwd worden en dat werd geviert aan de noordsingel naast de Agnieten College. Zou deze jongen later timmerman worden?

Dat was het voor deel 2, deel 3 zal binnenkort volgen maar ik ben vanaf morgen (29 Dec.) druk bij Souman vuurwerk, kom kijken en koop wat vuurwerk!

Groeten Arnold

Social tagging: