Jaaroverzicht 2011 deel 1

Ook dit jaar heb ik weer veel mee gemaakt, veel foto’s geschoten en ook nog eens een aanbod gekregen om bij een automotive website deel te nemen, en dat heb ik gedaan en nu ben ik sinds april 2011 een lid van RPMVision.

Daarnaast ben ik ook weer voor Oldebroek.net op pad geweest en voor deze site ook het nieuws binnen de gemeente vast gelegd.

Genoeg gekletst nu, tijd voor de verhalen achter de foto’s (kletst gewoon verder)


Het jaar begon met de Full Car Tuning nieuwjaars meet bij Strand Horst, de auto die de meeste aandacht trok was toch wel deze nieuwe VW Polo van Arjan Lindeboom, het is geen GTI en ook geen Bluemotion uitvoering maar onder de kap huist de 1.2 turbo motor en de wagen is uitgevoerd met mooie originele VW bumperlipjes en sideskirts!


Een week later ben ik met m’n vader naar Kampen geweest om te zien hoe hoog het stromende water in de Ijssel stond, het water kwam uiteraard best ver, volgende maand zal het weer zo ver zijn, misschien dat ik dan nog wel weer ga kijken.


Huh wat is dit zou je denken? ja ik had in Februari een baard, na dat ik eind Januari jarig was geweest leek het me leuk om eens een baard te laten staan! op het moment van de foto vond ik het tijd om de baard maar weer te gaan scheren!


Op 5 maart werd er voor kinderen de Smaak van Italië georganiseerd in het kulturhuus in Oldebroek, daarbij was dit gemaskerde duo op stelten dat hier op een mooie manier poseerde zodat ik er een foto van kon maken!


Op 12 maart was ik weer te vinden in Lelystad op de Midlands oval om de driftcursus te bekijken! op de foto zie je Clint van Oort uit Maarsen die met z’n Nissan Skyline GTST dwars de baan over gaat!


bijna een week later was ik voor Oldebroek.net naar Epe gereden om de introductie van het boek “Toen Was het Stil” bij te wonen, dit boek gaat over de MKZ crisis die 10 jaar geleden veel ellende opleverder voor veel veehouders, in dit boek staan indrukwekkende verhalen in hoe de mensen niet weg konden van huis en dan ook nog eens dat het vee (preventief) geruimt moetst worden.
Ik hoop niet dat het weer zo ver gaat komen met het Schmallenbergvirus wat er nu rond gaat onder het vee!


Een dag later was ik bij de ONK motorcross op ’t Loo, op dit moment had de bijrijder het niet makkelijk, het andere zijspan duo zit al bijna in zijn rug, gelukkig liep dat wel goed af!


En daar is de VW Polo van Arjan Lindeboom weer, nu met andere velgen maar het blijft een dikke verschijning! op dat moment waren we onderweg naar de Automaxx Streetpower op TT circuit Assen!


Op 10 April was er een NL Drift Licentiedag op het vliegveld in Venlo, dat was een mooie dag met heerlijk weer, daar heb ik ook nog eens Kevin Hof van sense of speed photography en Bart Stax van DoriGazo ontmoet, dat was mooi dat ik op dat evenement toch wel mensen ontmoet die ik voorheen alleen via internet kende!


en zo was ik weer een week verder en ging ik samen met m’n colega en z’n broers en vrienden naar de American Sunday in Zandvoort, daar stond ook deze stoere Chevy COE vrachtwagen met zijn roestige neus aan de grond, Deze truck rijd na het evenement gewoon weer naar huis over de openbare wegen met veel gepruttel, wel grappig dat ik deze truck eerst al op een Canadese website tegen kwam voordat ik de wagen in het echt mocht bewonderen! dit is gewoon de stoerste Amerikaan die ik dit jaar gezien heb!


Tijdens de jaarlijkse Stingray ’82 meet bij Coelenhage in Wezep kon je ook in de showroom van Andre Boer kijken, daar stond deze Chrysler Viper, huh geen Dodge? ja dat klopt, deze wagen heeft in 1997 als demo op de Autorai gestaan en is daarmee de eerste Viper in Nederland.

Later meer foto’s en het verhaal er achter in deel 2

Social tagging: