Historie op de Veluwe Herleefd

In het zelfde weekend waarin de Automaxx Summer Edition gehouden werd bij Walibi was tegelijk een Oldtimer weekend in Zuuk, een dorpje naast Epe, tijdens historie op de veluwe herleeft zie je in grote getalen landbouwtrekkers afgewisseld met auto’s, motorfietsen, stationaire motoren en brommers en ga zo maar door met alles wat oud is en aangedreven word door een verbrandingsmotor.

En zo was ik daar op de Zondag naar toe gereden op de Kreidler Mustang om een paar foto’s te schieten.


Wat ik toch wel prachtig vind is dan wel deze Renault 4, te zien aan de looks is de R4 nog in originele staat zoals die in de jaren 60 de fabriek uit kwam en jarenlang in Frankrijk is geweest voordat ie maar Nederland kwam.


Oude bromfietsen kan ik ook wel waarderen, deze Kreidler is vermoedelijk gebouwd in eind jaren 60, begin jaren 70 is ook weer zo’n prachtig exemplaar met een chromen brandstoftank en de rode kleur op de het plaatwerk en het frame.


En dan nog die oude Landbouwtrekkers, vele zie je elk jaar weer maar je moet maar net het juiste moment zien dat iets net iets anders is, zo zie je hier dus 3 man op een Fiat trekker.

Groeten Arnold

Social tagging: > > > > > > > > > > >