Dagtrip naar belgië

Vorige week ben ik een dag in België geweest, Samen met m’n colega Arno Wolf gingen we naar de watervallen van Coo.

Na bij de watervallen te zijn aangekomen hebben we wat foto’s van de waterval gemaakt en daarna in een restaurant een pannekoek gegeten. ondertussen keek ik op de kaart (google maps) om te zien wat er rondom de watervallen te zien was, ik zag een stuwmeer dat achter het dorp lag en daar zijn we naar toe gelopen, daarna zagen we een onverhard pad dat naast het stuwmeer ligt en daar zijn we dan langs gaan lopen, op het gegeven moment werd het pad steeds smaller en moesten we klimmen over het steeds smaller wordende pad. (en dan loop ik daar met de cameratas op mijn rug!) Toen we daarna weer een gewoon pad tegen kwamen moetsten we daar langs lopen om weer in het dorp te komen.

Daarna zijn we op zoek gegaan naar een andere waterval, deze was nog niet zo makkelijk te vinden, toen we het pad naar de waterval vonden moesten we nog een eind wandelen voor dat we de waterval eindelijk zouden zien maar toen werd het wel erg ver en ik dacht van we gaan maar terug naar de auto en we gaan eens kijken bij het circuit Spa Francorchamps in Malmedy.

Ondertussen moest de tank van Arno’s auto weer gevuld worden maar bij de tankstations moest je met een pinpas de pomp activeren maar de pas wou niet werken en dan dacht ik shit als het maar niet bij alle tankstations zo gaat, kort daarna zagen we een Total tankstation en daar konden we gelukkig aan de kassa afrekenen. daarna reden we naar het circuit en het was op dat moment al 17:00 geweest dus de laatste auto’s zagen we nog rijden maar toen was het afgelopen en zijn we maar naar huis gegaan!

Groeten Arnold

Social tagging: > > > > >