Japans autosportfestival 2010

Zondag ben ik samen met m’n broer naar Assen geweest voor het Japans autosport festival, het best vertegenwoordigde merk was uiteraard weer Honda, er waren er weer gigantisch veel aanwezig, een van de betere Honda’s was de Civic die je als openings foto ziet! auto’s zoals die zou ik graag vaker willen zien.

Naast de show auto’s was er ook weer een sprint en time attack, een auto die mee deed in beide diciplines was de Fensport Toyota Celica, dit monster heeft zo’n 800 pk en vierwielaandrijving, reed 200 meter in 7 seconden wat volgens de comentator de snelste tijd ooit was dat hij had mee gemaakt.

Bij de Time Attack waren er in de extreme klasse vette bakken die hier aan deel namen, helaas heeft een van de vette bakken de dag niet overleefd, een felgele Mitsubishi Lancer Evo is later op de dag gecrasht, heb zelf de auto niet meer gezien maar voor het team dat de auto had opgebouwd was het wel een beroerde zondag.

Groeten Arnold