De kleine zeemeermin en het circus

Kampen – De afgelopen 2 dagen werd er in Kampen een toneelstuk gevoerd door mensen met een verstandelijke bepering genaamd “de kleine zeemeermin en het circus” in Quintus, het Centrum voor kunsteducatie aan de Vloeddijk

In het verhaal krijgt de kleine zeemeermin benen en kan ze lopen, dank zij de zeeheks maar de kleine zeemeermin blijft wel behekst,  uiteindelijk komt de kleine zeemeermin in het circus en toont ze daar haar kunsten.

Als je goed oplet zie je mijn vriendin Anouk ook voorbij komen, ze doet dus mee in dit toneelstuk, ze zou de kleine zeemeermin spelen maar dat werd op het laaste moment verandert omdat Anouk afgelopen maandag door haar enkel is gegaan bij het paasvuur in Oldebroek en heeft een ander meisje haar rol over genomen en dat heeft ze super gedaan!

Als het op foto’s maken aan komt  blijft het op het podium erg donker, op dat moment wil ik liever niet flitsen maar uiteindelijk heb ik dat toch maar gedaan aangezien de foto’s dan toch iets beter worden 😀
Overigens had ik ook mijn statief/driepoot mee genomen en dat is ook fijn als dr geen beeldstabilisatie in de camerabody of lens zit, toch een beetje stevigheid.

na dit uigebreide verhaal is het tijd voor de foto’s!

Groeten Arnold

Social tagging: > > > > >