4X4 Wintertrail op de Heerderse crossbaan

Heerde – Vandaag was het weer tijd om met een 4X4’s, terreinauto’s of SUV door de blubberige crosbaan te rijden, en zoals het altijd gaat zit er om de minuut wel een vast in de modder, dan word je geholpen door een andere terreinrijder’s wel weer losgetrokken maar dat wil niet altijd lukken en dan moet de trekker, shovel of kraan er aan te pas komen.

ook een leuke verschijning was een Range RoverĀ  met een sturende achteras, het leek van voren nog wel een Range Rover maar van achter niet maar voor deze terreinauto is het wel mogelijk om zeer korte bochtjes te nemen.(je zal hem wel tegen komen tussen de Foto’s)

het was een leuke dag voor de bezoekers en deelnemers.

Groeten Arnold van de Worp

http://foto.arnoldvandeworp.nl/#15

Social tagging: > > > > > > >