Leemcule op Zondagmorgen.

Het is al weer een tijdje geleden dat ik bij de Leemcule ben geweest, toch heb ik met mijn vader afgesproken om daar samen op de Kreidlers naar toe te rijden, Enorm druk was het niet met bromfietsen maar onderweg en bij de Kiosk zagen we wel veel wandelaars en hardlopers, en niet te vergeten de bromfietsrijders.

Kreidlers zijn een van de oude merken die je nog veel ziet onder de bromfietsen, Bij Batavus denk je toch sneller aan fietsen dan bromfietsen maar die waren er vroeger ook bij dit Hollandsche rijwielen merk, een mooie originele bromfiets is het wel, de brommer was niet puntgaaf maar de gebruikerssporen geven de fiets ook zijn karakter.

Dit is naast die Batavus ook een bijzondere brommer, Moto Guzzi is een merk dat herkenbaar is aan zijn dwarsgeplaatste V twin motoren, voor mij is het een verrassing dat er dan ook van dit merk bromfietsen zijn gemaakt.

De Puch Maxi is is ook een goed verkochte brommer destijds, mooie exemplaren zie je maar weinig maar toch stonden er 2 in originele staat en superstrak.

 

Er zijn nog veel meer foto’s, die kun je hieronder bekijken.

Groetjes Arnold.