Automaxx Summer Edition 2011

Gisteren was ik samen met Jarno naar de Automaxx summer edition geweest, het valt weer eens op hoe verzot de meeste mensen zijn op die lelijke plastic bodykits, ik word er niet vrolijk van zeg maar!

Wat ik meer kan waarderen zijn auto’s die OEM onderdelen op de auto gebruiken in combinatie van een stevige verlaging en de wielen strak in de wielkasten, helaas zie ik dat te weinig, in de korte tijd dat ik dr aanwezig was vond ik het wel mooi geweest en heb dan ook niet alles gezien, maar vind dat ook niet erg.

Voor mij geen summer edition meer!

Kijk hieronder naar de betere wagens die ik gezien heb!

Social tagging: > >
  • Jarnobastiaan

    mooie fotooos jonge
    hey dit jaar es geen automax maar volgende week vag fest,,,is het zelfde maar dan met het betere merk,,,,gaan we maar es weer sprintten met de grijze 1 grtz jarno bastiaan

  • Ik had het al gehoord! ga je met de caddy?

  • Anoniem

    bedankt man! ga je met de caddy?

  • Pingback: Historie op de Veluwe Herleefd()