Een gepolariseerde blik op de oldtimers in Appelscha

Gisteren had ik mijn nieuwe polaristatiefilter voor het eerst gebruikt om m’n 12-60 lens tijdens de oldtimerdag in Appelscha, er stonden verschillende oldtimers, meeste waren de auto’s maar er waren ook oude brommers, motoren, landbouwvoertuigen, stationaire motoren en vrachtwagens.

Wat me bij iedere oldtimerdag opvalt is de groeiende opkomst van Japanse klassiekers en die mag ik graag zien, zo zag ik ook weer de bruine Toyota Cressida en de mosterdgele Toyota Carina die ik ook al in Hattem had gezien, deze 2 waren ook nog niet gerestaureerd en zagen er puntgaaf uit!
Nog een paar mooie en best wel zeldzame Japanners waren 2 Datsun Fairlady 1600’s, deze japanse roosters waren in nederland nooit te koop geweest maar door import komen ze wel in nederland terecht, ik vond het ook een stel prachtige auto’s om te zien!

Ik word ook blij van het zien van een Renault 4CV, deze auto heeft mijn vader dus ook maar had m niet mee gebracht naar dit mooie evenement, er stonden wel 2 van deze Renaults, een daarvan was een cabrio, gewoon prachtig om te zien!

Groeten Arnold

Social tagging: > > > > > > > > > > > > >