de Kreidler Mustang

Dat ik gek ben op oude voertuigen mag inmiddels wel duidelijk zijn, nu ben ik samen met mijn vader in bezit van deze unieke Kreidler Mustang, nee het is geen Ford! 😀

Het bijzondere aan deze brommer uit 1975 is wel de bouw van een crossbrommer, hoog voorspatbord, crossbanden, hoog stuur en de duidelijke bestickering op de brandstoftank en op het frame

Volgens de vorige eigenaar zijn van deze Mustang/Cross uitvoering in 75 en 76 zo’n 400 stuks verkocht in Nederland en dat maakt deze brommer ook nog eens een zeldzame uitvoering!

Groeten Arnold

Social tagging: > > > > >
  • Henk

    Hallo Arnold, Wat een prachtige Kreidler! Wat denk je hoeveel er in Nederland nog zijn? Ik heb zelf die van mij ook nog. Ook uit 1975 en nog helemaal origineel. Alleen ik mis nog de spatbordkapjes En mij van mij stuur is het chroom niet zo mooi meer..Wat denk je dat een mooie originele Mustang waard is? Groet, Henk.